Sökordsoptimering

Allt fler inser hur stor skillnad sökordsoptimering gör när man äger ett företag. Syns man inte blir det svårt att söka kunder i de flesta branscher. Är du ägare av ett nystartat företag så har folk i princip ingen vetskap om att ditt företag finns. Det ändrar du på genom rätt typ av sökordsoptimering. Eller så börjar ditt företag gå trögt för att konkurrensen är väldigt tuff.

De företag som går strålande har förmodligen lyckats med sökordsoptimering och då är det dags att du tar igen förlorade ”andelar” på marknaden! Det gör du genom att synas i rätt kanaler. Här kan det skilja sig en del mellan företag och bransch. Det beror mycket på i vilket område du vill synas och till vilken målgrupp du vänder dig. Men lugn, vi ska reda ut alla dessa kanaler. Läs vidare så reder vi ut hur vi tillsammans hittar rätt strategi för just ditt företags optimering för att synas.


Sökordsoptimering

Sökordoptimering för den som vill växa och synas


Att som företagare vara duktig på det man håller på med, att hålla avtal och att erbjuda bra service skapar rätt förutsättningar för att gamla kunder ska komma tillbaka. Men hur gör du för att få nya kunder och hur syns det? Hos XternMedia jobbar vi med sökordsoptimering på en rad olika sätt. Det gör vi så att du aktivt hamnar högt upp på söklistor hos exempelvis google när folk söker inom din bransch. Dels handlar sökordsoptimering mycket om sociala medier, webbproduktion, landningsidor, filmproduktion etc. Det kan även gälla direktreklam till olika målgrupper eller geografiska områden.

Oavsett vilken typ av sökordsoptimering som passar dig bäst så behöver du, åtminstone till en början, expertis som både har kunskap och tänker strategiskt. Dessutom får du ovärderliga tips och kreativa lösningar som passar dig bäst. Så, har ditt företag behov av denna expertis är rådet att lägga lite tid på detta, det kan vara ditt företags bästa beslut. Varmt välkommen!

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!