Direktreklam


Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) som menas med att den adresserade skickas till en specifik mottagare, medan den oadresserade skickas utan angiven adress. Dock kan även denna vara målgruppsanpassad efter till exempel bostadsområde. eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

ODR

Med ODR jobbar vi geografiskt från riks ned till postnummernivå och allt däremellan. Det vill säga att oavsett om du vill kommunicera med hela befolkningen eller några gator i ett villaområde så löser vi det med ODR. 

ADR

När vi skickar ADR så är målgruppen än viktigare då vi kan nå precis vem som helst där du som kund väljer om vi ska selektera på kön, inkomst, bilägare, bransch etc etc. Vi kan dela ut i princip vad som helst till vem som helst så länge det fysiskt går ner i brevlådan, bara fantasin sätter gränserna. 
Prissättningen baseras på vikt och volym, därav ser vi gärna en kontakt innan vi kan ge ett pris så att vi får en rättvis bild av vad och i vilken volym du vill skicka ut.

”-Vi på Haninge Bilpark AB anlitade Xternmedia AB till att skicka ODR till privatpersoner i närområdet vilket gav ett super resultat för oss, snabbt smidigt och enkelt inga konstigheter, lätta att ha och göra med” /VD Tobbe Haninge Bilpark AB

På reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!