Om oss

Ni söker någon som kan hjälpa er med hela eller delar av er marknadsföring?
Grattis, ni är hemma!

Xternmedia din mediapartner


Februari 2018 kläcktes idén om Xternmedia av bröderna Ehlesjö.
Richard, Fredrik och Henrik satt på en familjemiddag med sina familjer hos deras mor. Arbetslivet rullade på och inte direkt något inspirerande hände på den fronten för någon av dem. Från ingenstans utbrast minstingen Henrik till sina två bröder:

- Varför startar vi inte ett bolag ihop, där vi hjälper företag med marknadsföringen, med all den kompetens och det kontaktnät vi besitter måste vi kunna fylla ett behov!

De två äldre bröderna tittade på varandra och nickade instämmande, klart vi ska gör det! Tillsammans har vi ca 40 års erfarenhet av marknad och försäljning som borde kunna göra skillnad för andra företag med sin marknadsföring och profilering.

Hösten 2018 var vi igång.

Nu är vi 11 personer som är involverade i Xternmedia för att göra våra kunder nöjda.

Vi hjälper allt från enmansföretag till stora varumärken med olika delar av deras marknadsföring. Den gemensamma inställningen vi har till alla våra kunder är långsiktighet oavsett storlek på kunden. Det är det finaste betyget man kan få, att en kund vill jobba med oss år efter år.

Har du funderingar om att skaffa extern hjälp med din marknadsföring, så tveka inte att höra av dig. Det värsta som kan hända är att du slösar bort en timme på att dricka gott kaffe med någon av oss, antingen hos oss på Skeppsbron 36 i Gamla stan, eller så ses vi där det passar bäst för din kalender.

Någon av dessa herrar träffar du vid ett första möte

RICHARD EHLESJÖ

HENRIK EHLESJÖ

070-772 11 42
henrik@xternmedia.com


Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!