Sökoptimering


Är du ägare till ett företag och känner att du måste gå ut i olika kanaler för att profilera och göra reklam för din verksamhet? Då har du säkert blivit tipsad om sökoptimering. Vad innebär då sökoptimering? Det är faktiskt inget värre än att man enkelt förklarat får fler träffar på sin hemsida än andra inom samma bransch. Som företagare är det oerhört viktigt att man hänger med i utvecklingen och inte hamnar efter. Idag räcker det tyvärr inte att du erbjuder en bra produkt eller tjänst. Du måste dessutom visa att du finns.

Förr var det annonsering i lokalpress och direktreklam som var de sätt man använda sig av. Saker och ting utvecklas lyckligtvis och detta gäller även reklam. Många använder sig av sociala medier så som facebook och instagram etc. Andra sätt är webbproduktion, filmproduktion och sökoptimering. Är du intresserad av hur det fungerar så föreslår vi att du läser vidare.


Sökoptimering

Sökoptimering är här för att stanna


Vissa saker är här för att stanna, medan annat bara förblir en ”fluga”. När det gäller sökoptimering så har det blivit så stort och är så effektivt att alla bör använda sig av detta. Fördelarna är så pass stora. När du hamnar högt upp hos sökmotorer som google kan du vara säker på att folk går in på just din sida. Det är just det sökoptimering handlar om. Hamnar du långt ner däremot så blir det motsatsen, ingen eller få är beredda att klicka på din sida eftersom de redan har hittat vad de söker.  

Vi på XternMedia hjälper dig med det tekniska kring sökoptimering. Med många år gemensam kompetens och kreativa lösningar så garanterar vi att du kommer bli nöjd. Istället för att gå och våndas över företagets framtid så kommer ditt företag troligtvis få mycket att göra framöver. Så välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss och våra tjänster.

 

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!