Reklamutskick


Är ni intresserade av att börja använda er av reklamutskick så är det en mycket god idé! Det har blivit allt mer populärt de senaste åren som företagare. Förklaringen till varför är troligen fler än en. Dels så drunknar man praktiskt taget av reklam på sociala medier. Vilken blogg du än är inne på och läser samt instagram och facebook etc. så dränks man av reklam av alla de slag. Visst, även dessa fyller sitt syfte men det ska vara rätt reklam i rätt kanal.

Beroende på vilken typ av företag du har så passar reklamutskick de allra flesta oavsett hur litet eller stort företaget är. Ser man dessutom till att ha en tilltalande layout med rätt typsnitt så fångar man mottagaren lättare. Att era reklamutskick ska komma ut vid rätt tidpunkt är närmast självklart. Vi ska ta en närmare titt på hur det går till när ni vill anlita oss för att nå bästa resultat.

I vår tjänst samarbetar vi både med Citymail och Postnord som är stolta distributörer till oss


Reklamutskick

Goda möjligheter med reklamutskick!


XternMedia har specialiserat sig på reklam i alla dess former, inte minst när det gäller reklamutskick. Idag får vi ständigt in nya förfrågningar om vi kan hjälpa våra kunder med ett reklamutskick. Antingen gör man det för första gången eller så är man en återkommande kund, vilket inte alls är ovanligt.

Till att börja med så samarbetar vi med både Postnord och Citymail som är våra distributörer när det gäller reklamutskick, ett samarbete som har slagit väl ut. En kontakt med oss är självklart bästa sättet för oss att beskriva vilka olika alternativ man har när det gäller direktreklam. Lite kort beskrivet så finns det egentligen två sätt. Det ena är ODR, dvs oadresserad reklam som baseras på ett geografiskt område du bestämt dig för att nå ut till. Det andra är ADR som står för adresserad reklam. Här kan du själv välja exakt vem som ska få ditt utskick, där du kan selektera exakt som du vill. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!