Reklamblad


Har ni en verksamhet och tycker det är dags att göra något för att fler ska få upp ögonen för just ert företag? Idag finns det fler olika möjligheter än någonsin att välja mellan.

Ett sätt att synas utåt är med reklamblad och det kan absolut räcka. Det beror mycket på vilken verksamhet man har men så finns det dessutom en rad andra kanaler som man kan välja men som bekant behöver dock inte det ena utesluta det andra. Genom reklam i brevlådan når man ut mer direkt till kunden. Ett sådant exempel är när glassbilen ska komma nästa gång. Då är reklamblad exemplariskt. Däremot, om ni vill att potentiella kunder ska kunna läsa om ert företag mer regelbundet så finns det andra kanaler så som till exempel sökoptimering. Låt oss dock berättar mer om vilka olika möjligheter ni som företagare har när det gäller just reklamblad. Läs vidare!


Reklamblad

Reklamblad? Enklare än du tror!


Har ni bestämt er för att reklamblad är det bästa alternativet för ert företag för att nå ut till era målgrupper så finns det olika sätt att gå tillväga på. Ni vill givetvis att de som får era reklamblad är potentiella köpare av era varor eller tjänster. Då finns det olika möjligheter. Säg att ni vill att det är ett geografiskt område som ni vill begränsa er till så kan ni göra det från postnummer-nivå ända upp till riksnivå. Då är det mer det geografiska området som är er målgrupp, tänk på vad vi skrev om glassbilen. Detta kallas ODR. Däremot om ni vill koncentrera er på hur stor inkomst ett hushåll har eller om man är båtägare etc. så kallas denna utdelning ADR.

Det är egentligen bara er fantasi som sätter gränserna för vem som ska få era reklamblad. Detta tillsammans med andra möjligheter för att stärka ert företag berättar vi på XternMedia gärna mer om. Boka in ett möte med oss så är bollen i rullning.

Varmt välkommen!

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!