Mediabyrå


Att hitta rätt personer som ska ta hand om er marknadsföring kan kännas lite övermäktigt kanske när man ser att det finns en mängd mediabyråer att välja på. Vi har full förståelse för det och vill även tipsa er om att vara lite petiga när ni väljer. Det är klokt att vända sig till en mediabyrå som har samlad lång erfarenhet under ett och samma tak. Som även har en tydlig kommunikation till er om vad vi som mediabyrå kan hjälpa er med. Det kan även vara så att ni vill ha referenser från tidigare kunder och arbeten som gjorts. Bra!

Vi har kunskapen


Vi på XternMedia älskar när ni är lite fodrande och ställer krav på kvalité. Vi kan vår bransch med förträfflighet och kan sticka ut hakan och säga att vi är grymt duktiga på det vi gör. Vår högsta prioritet är att ta er marknadsföring till nya nivåer. Idag är det viktigare än någonsin att synas i den digitala värld som råder. Syns man inte på ett bra sätt digitalt så är det en omöjlighet för kunden att hitta fram till er. Vi kommer att göra vårt yttersta för att ni ska få relevant trafik till just er hemsida samt att ni ska få en bättre position hos sökmotorerna. Skriver era potentiella kunder in vissa sökord så ska det ske en träffsäker match, detta ser vi till!

Mediabyrå

Vi är er högkompetenta och personliga mediabyrå!


Vår mediabyrå andas personligt engagemang och familjär stämning. Vi har en naturlig och genuin relation till våra kunder. Högt i tak samt ett djupt engagemang för er investering av marknadsföring hos oss. Vi är naturligtvis oerhört lyhörda för era önskemål men ibland möter vi kunder som kanske inte riktigt har koll på vad exakt de behöver för typ av marknadsföring. Här kommer vår mångåriga erfarenhet och expertis inom vår bransch in i bilden. Vi lämnar givetvis referenser från tidigare kunder som kan vittna om detta så att ni känner er trygga med ert val av mediabyrå. Varmt välkomna!

 

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!