Mediabyrå i Stockholm


Har ni kommit fram till att ni är i behov av en mediabyrå i Stockholm som har stenkoll på den digitala marknadsföringen? Det som gör oss på XternMedia överlyckliga är att fler och fler har blivit mer petiga och fodrande när det kommer till att välja en byrå som kan sin sak. Förr kanske man valde med måfå och inte förstod hur angeläget det är att få rätt person att arbeta med dessa processer. Men i dagens brus av sociala medier och digital marknadsföring så är det viktigare än någonsin att direkt anlita en mediabyrå i Stockholm som har varit med ett tag i branschen.

Vi arbetar så att vi först och främst vill ha ett möte för att få en bild av ert företag och vad ni vill uppnå. Sedan kan vi börja arbetet med att aktivt ta er högt upp till toppen av resultaten på google. Att era potentiella konsumenter och besökare enkelt ska hitta just er kommer vi med säkerhet få till. Detta är något vi lyckas med gång på gång och något vi verkligen har gott självförtroende i. Vårt syfte är att lyssna på er och vara lyhörda för vad ni har för mål med att vilja utveckla och komma framåt i gällande era visioner och bransch. Då kan vi med vår expertis presentera en plan som är genomtänkt och hållbar för lång tid. Ni investerar i ert företag och det ska ni få utdelning för.


Mediabyrå i Stockholm

Mediabyrå i Stockholm som ger resultat


När ni tar en första kontakt med oss så vill vi få en tydlig bild om vad ni är i behov av för typ av marknadsföring. Vi är en mediabyrå i Stockholm som arbetar med med kraftfulla helhetslösningar och skräddarsydda idéer med fingertoppskänsla. Med oss kan ni få fart på er verksamhet om ni känner att det stannat av och behöver en ordentlig knuff i rätt riktning. När ni har kommit i kontakt med oss så kommer ni att känna er hemma och trygga med oss och vår hängivenhet att få fram lyckade resultat för er del. Ni har kommit till helt rätt mediabyrå i Stockholm och vi kommer att vårda ert förtroende med stolthet.
reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!