Kostnad DR utskick


Kostnad DR utskick? Prissättning och kostnaden för ett dr utskick baseras på vikt och volym. Du beställer exakt den mängd du vill ha & till vilken målgrupp. Sen tar vi hand om hela processen, från att skapa din annons till att ditt erbjudande delas ut i brevlådorna. Du väljer exakt vilken målgrupp du vill kommunicera med, det blir inget spill. Vi hjälper dig att skapa engagemang genom kreativa utskick.

Vi brukar tala om två olika typer av direktutskick. Dels kan man välja ODR som står för oadresserat, där man utgår från ett givet geografiskt område, alltifrån hela landet ner till gatunivå. ADR står för adresserat och här kan man med fördel selektera mottagarna.


Målgrupper


Vill du välja att ett visst kön ska få din reklam så utgår man från det, precis som man gör med exempelvis olika åldersspann eller om man har en viss inkomst.

Med Adresserad direktreklam (ADR) kan du bygga relationer med befintliga kunder, hitta nya kunder inom din målgrupp, driva trafik till din webbplats eller locka kunder till din fysiska butik. Du når dina kunder utan att vara påträngande. Effektivt och enkelt.

I vår tjänst samarbetar vi både med Citymail och Postnord som är stolta distributörer till oss


Kostnad DR utskick

Kostnad DR utskick - Du beställer exakt den mängd du vill ha och vi tar hand om hela processen


Prissättningen baseras som sagt på vikt och volym, därav ser vi gärna en kontakt innan vi kan ge ett pris så att vi får en rättvis bild av vad och i vilken volym du vill skicka ut. För att vi ska kunna svara på frågan vad kostnaden för  DR utskick blir så behöver vi alltså veta lite mer och få mer information av dig

Vi tar hand om hela processen, från tryck till distribution.
Vill du ha mer information om hur utskicken fungerar och hur man bör tänka är du varmt välkommen att höra av dig!

reco.se  kan du läsa vad våra kunder tycker om sammarbetet med oss.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!