Flyers till företag


Vi ombesörjer med allt som har med flyers till företag att göra. Idag inser allt fler företagare att synas ut mot kund är a och o för att lyckas. Även om du tycker att det viktigaste som företagare är att göra ett bra jobb, med vad allt det innebär med pålitlighet, löften, kvalitét etc så är det egentligen bara halva sanningen. För att din verksamhet ska gå runt, för att kunna bli större och kanske kunna anställa fler medarbetare så är marknadsföring något av det allra viktigaste. Ju fler som vet vem du och ditt företag är, desto större kundunderlag får du. Ett sätt, bland många andra, är att vända sig till oss.

Det spelare ingen roll hur litet eller stort ditt företag är så är flyers ett bra sätt att visa att man finns. Att optimera sökningar till sitt företag och att visa att man finns kan många vittna om idag, hur deras omsättning har ökat dramatiskt genom att kunder får rätt typ av reklam. Läs mer om hur XternMedia som skapar bland annat flyers till företag kan hjälpa dig att synas.


Flyers till företag

Gäller det flyers till företag? Vi tar hand om allt!


r du bestämt dig för att anlita en mediapartner som XternMedia så har du definitivt kommit en bra bit på väg för att ditt företag kommer att synas ut mot kund. Vill du ha flyers till företag så är det bara ett sätt. Här erbjuds även kunder alltifrån profilkläder, visitkort, stripning till kataloger och broschyrer.

Det är också viktigt att ta hjälp av en duktig byrå för att ta fram proffsiga flyers till företag. Här anpassar vi det efter dina önskemål. Vill du att dina flyers ska nå till ett visst geografiskt område som täcker alltifrån hela landet ner till postnummer-område så ordnar vi det likaväl som till rätt kön, inkomst eller om man är husägare etc. Kontaktar du oss så berättar vi gärna mer om våra övriga olika ”kanaler” för att nå ut till rätt kunder.

Vill du synas så hjälper vi dig gärna, varmt välkommen!

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!