DR-utskick via posten

Går du som företagare och funderar över hur du ska nå ut med dina produkter och tjänster till potentiella målgrupper? Ja, då är dr-utskick via posten ett alldeles ypperligt exempel på hur man med stor genomslagskraft skapar ett större intresse för just din verksamhet. ”Allting går att sälja med mördande reklam, kom och köp konserverad gröt”, var det någon som sjöng en gång i tiden. Nåja, det behöver i och för sig inte vara någon sanning men ändå inte så tokigt som det låter. Vill du ha återkommande kunder så måste du självklart erbjuda mer än så.

Mer personligt


När vi pratar om dr-utskick med posten däremot så har du ändå kommit en bra bit på väg. På det här sättet når du ut direkt till kunden och faktum är att man känner sig utvald när man får det i brevlådan och får hålla det i handen. Sen kan man såklart komplettera sin dr-utskick via posten med andra genomslagskraftiga alternativ. Låt oss dock reda ut vad utskick handlar om och vilka olika möjligheter som finns.

DR-utskick via posten

dr-utskick via posten när ni vill nå ut till utvalda kunder


När vi pratar om dr-utskick med posten så har din mediapartner, dvs XternMedia, ett samarbete med Postnord och Citymail som distribuerar denna tjänst. Det finns i huvudsak två olika typer vi pratar om när det gäller dr-utskick via posten. Antingen så skickar man adresserad (ODR) eller adresserad (ADR) reklam.

När det gäller ORD så sker utdelningen geografiskt från riks ända ner till postnummernivå. Hur stort området är bestämmer kunden. ADR då? Här blir målgrupperna viktigare och här kan vi nå i princip vem eller vilka som helst. Med rätt selektering så kan vi begränsa dr-utskick till ålder, kön, mc-ägare, husägare etc. På så sätt blir urvalet mer specifikt och når rätt kundkrets. Oavsett hur du vill ha det, så föreslår vi att du kontaktar oss så berättar vi såklart gärna mer om vilka möjligheterna är. Varmt välkommen!

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!