Direktutskick med posten


Undrar ni över hur det fungerar om ni skulle använda er av direktutskick med posten?

Vi kommer reda ut det senare men först till något annat viktigt. Är du företagare så är profileringen av ditt företag a och o.

Syns man inte finns man inte, brukar det ju heta. I dessa sammanhang är det till mångt och mycket på det viset. Det är många och åter många företag som gått under för att man tummat på att göra reklam för sig själv. När det gäller direktutskick med posten och andra kanaler för att visa upp sig så medför det såklart en kostnad. Vad många trots allt glömmer är vad det ger i andra änden. Det är många företagare, som har nyttjat möjligheten till direktutskick, och därefter vittnat om att det gett resultat. Detta har gjort att man använt sig av detta medie återkommande gånger. Men hur fungerar det och var vänder man sig om man vill använda sig av direktutskick med posten? Det ska vi reda ut nu, så läs vidare!

I vår tjänst samarbetar vi både med Citymail och Postnord som är stolta distributörer till oss


Direktutskick med posten

Direktutskick med posten? Enklare än du tror!


De företag som har vänt sig till oss på XternMedia har aldrig ångrat sig när de vill ha hjälp med direktutskick. Hur det fungerar och går till är lika effektivt som enkelt. När det gäller just direktutskick med posten så börjar du med att kontakta oss.

Vi har gemensamt mångårig erfarenhet för att skapa de bästa förutsättningarna för att ditt företag ska få den absolut bästa responsen på direktutskick med posten. I vår tjänst samarbetar vi både med Citymail och Postnord som är stolta distributörer till oss.


Oadresserad (ODR) och Adresserad (ADR)


När du anlitar oss och blir vår samarbetspartner kommer vi bestämma vilket som är bästa vägen att gå för ditt företag. Vi arbetar antingen med oadresserad (ODR) utskick som är kopplat till ett geografiskt område eller adresserad (ADR) utskick där du kan välja precis vilka mottagare du vill. Vad detta innebär berättar vi såklart gärna mer om när ni kontaktar oss. Så, varmt välkommen!
reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!