Direktmarknadsföring till företag


Behöver ni hjälp med direktmarknadsföring? Ja, då har ni kommit rätt. Vi på XternMedia arbetar med direktmarknadsföring till företag. När man vill profilera sitt företag kan man tänka på olika sätt. Vilken typ av företag du har, vilken målgrupp du söker och hur stort ditt företag är kan vara avgörande faktorer som bestämmer vilken typ av reklam du ska välja.  Idag är digital marknadsföring i någon form det man använder sig av väldigt ofta.

Det kan likaväl vara genom sociala medier som genom sökoptimering och filmproduktioner med rörliga bilder. Sen kan det mest optimala vara att kombinera det med någon annan typ av medie, exempelvis direktmarknadsföring. Här får du en snabb genomslagskraft som återspeglar sig i större kundkrets och större omsättning. De som anlitat oss på XternMedia för direktmarknadsföring till företag har ofta återkommit både två och tre gånger. Hur det går till kan du läsa om nedan.

 

I vår tjänst samarbetar vi både med Citymail och Postnord som är stolta distributörer till oss


Direktmarknadsföring till företag

Direktmarknadsföring till företag, vi kan vår sak!


När det gäller direktmarknadsföring till företag så jobbar och samarbetar vi på XternMedia med distributörerna Postnord och Citymail. Hur fungerar det då när ni vill ha hjälp med direktmarknadsföring till företag kan man undra.

Till att börja med kontaktar ni oss. Vi skapar oss en bild av hur ditt företag ser ut i sin struktur och hur du vill koncentrera din direktmarknadsföring. Antingen så vänder man sig till ett geografiskt område, vilket kallas ODR eller oadresserad reklam. Du kan göra det från postnummernivå enda upp till hela landet. ADR som är detsamma som adresserad reklam är mer specifik där du selekterar mottagarna. Det kan vara endast till kvinnor, det kan vara över eller inom en viss ålder eller exempelvis baserat på inkomst. Priset är heller inte oviktigt givetvis utan baseras på volym och vikt. För att få bästa tänkbara resultat av just er marknadsföring så föreslår vi att ni gör som många andra och kontaktar oss. Vi skräddarsyr direktmarknadsföring till företag. Hoppas vi hörs, varmt välkommen!

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!