Digital Marknadsföring


Tycker du att det är dags att låta ditt företag synas? Då har du säkert funderat över hur du på bästa och mest effektiva sätt ska gå tillväga. Förr var det mest annonsering i lokalpressen som gällde eller direktreklam i form av flyers som delades ut i brevlådor. Det var förr det och visst förekommer det även idag. Fast utvecklingen går framåt och när det gäller digital marknadsföring har den skett i rasande takt. För att följa med i utvecklingen och inte låta andra företag inom samma bransch springa ifrån dig, är det i princip ett måste med digital marknadsföring. Idag finns det många olika kanaler när det gäller digital marknadsföring. Här följer några exempel på kanaler som skulle passa just ditt företag, så läs vidare.

Digital Marknadsföring

Digital marknadsföring är framtiden


Det är en allt mer hektisk tid vi lever i. Som företagare kan det vara svårt att hänga med i svängarna, allt händer så snabbt och det är en ständigt pågående utveckling. För att överleva som företagare idag är det viktigare än någonsin att man visar upp sig och får ”träffar”. När du vill synas idag är det digital marknadsföring som gäller eller sökoptimering som det heter med ett annat namn. Det handlar om att du vill öka antalet inkommande förfrågningar, alltså folk som vill gå in på hemsidor etc och läsa om produkter eller tjänster som erbjuds. Digital marknadsföring kan även handla om andra saker så som sociala medier eller filmproduktioner.

Möjligheterna är många och det som avgör vilka eller vilken digital marknadsföring som passar dig bäst avgörs av vilken typ av företag du har och vilken målgrupp du vill nå. Oavsett vilka kanaler du väljer så behöver du expertis för att optimera din kundkrets.

Det är då du med fördel kontaktar XternMedia. Här får du all hjälp du behöver för att komma igång och fortsätta utveckla ditt företag i rätt riktning. Varmt välkommen!

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!