Digital marknadsföring i Stockholm


Många blir allt mer intresserade av vad digital marknadsföring innebär och vad det skulle betyda för just ert företag. Har du en verksamhet som behöver profileras ska du spetsa öronen, det kan faktiskt i högsta grad vara något för dig. Många företagare har idag svårt att nå ut till kunder. I och med en stor konkurrens är det ofta a och o för hur pass bra det går. Digital marknadsföring är här för att stanna och har inte bara hjälpt många innan dig utan kommer göra detsamma efter dig. Digital marknadsföring finns där som den perfekta lösningen när ditt företag har gått i stå och vi på XternMedia är er klippa när

Hur det fungerar? Läs vidare så ska vi reda ut eventuella frågetecken och vad vi kan göra för just ditt företag. Söker ni en byrå som är extremt kunniga på digital marknadsföring i Stockholm så finns vi här för att hjälpa er.


Digital marknadsföring i Stockholm

Digital marknadsföring i Stockholm? Vi har den rätta kompetensen!


När det gäller digital marknadsföring i Stockholm så är egentligen det enda syftet att optimera antalet klick på din sida, helt enkelt att få potentiella kunder intresserade av just din produkt eller tjänst. Förr, när man pratade om marknadsföring, var det mestadels lokalannonsering och direktreklam man sysslade med. Idag finns det många fler olika kanaler för att få fram sitt budskap. Sociala medier så som facebook och instagram är flitigt använda medier. Andra exempel är hemsidor och filmproduktioner. Det är viktigt att du och ditt företag får rätt typ av digital marknadsföring, så slutprodukten blir så bra som möjligt. XternMedia har den rätta kompetensen för digital marknadsföring i Stockholm och ser till att du får den bästa hjälpen med innovativa lösningar med sitt kreativa tänkande.

När du vill hamna högst upp i sökmotorernas listor så ditt företag blir intressant, så är det vi som löser det åt dig. Bli inte förvånad om du får en omedelbar genomslagskraft med stor tillströmning. Vill du veta mer om våra tjänster föreslår vi att du kontaktar oss så fort som möjligt. Varmt välkommen!

 

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!