Dela ut flyers


Går ni i tankarna och funderar över hur ni bäst profilerar och gör reklam för ert företag? När ni känner att företaget behöver utvecklas eller när kundunderlaget sviktar så finns det en rad olika sätt att höja antalet ”träffareller besök med, dvs kunder med andra ord. Ett sätt är att dela ut flyers. Andra sätt kan vara sökoptimering, sociala medier och filmproduktioner. Det finns fördelar med alla dessa, men när det gäller att dela ut flyers blir reklamen mer direkt genom att du får den i brevlådan och den är avsedd för just dig. Dessutom när man ska dela ut flyers så får ni förhållandevis snabb effekt som företagare.

Xternmedia som är experter på reklam vet hur man bäst når ut till potentiella kunder.  Det finns framför allt två typer av direktreklam man pratar om. Läs vidare så reder vi ut de olika begreppen.


Dela ut flyers

Snabb effekt med att dela ut flyers


När det gäller att dela ut flyers pratar man om två olika sätt. Dels pratar man om ORD och med det menar man att man ska dela ut flyers geografiskt. Det kan ju tänkas att ni vill begränsa er till närområdet och då kan man göra det gatuvis men vill du dela ut flyers över ett större område kan man göra det över hela landet.

Ett annat sätt att dela ut flyers är genom ADR. Med det menas att man selekterar utdelningen. Det kan vara riktat till ett kön, ett speciellt åldersspann eller till vilken inkomst man har. Här kan ni nå precis vem som helst, det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vem som får denna reklam. Här baseras prissättningen på vikt och volym. Därför ser vi gärna en kontakt innan så vi får en så rättvis bild som möjligt när vi ger ett prisförslag. Så, varmt välkommen att bli vår nästa samarbetspartner!

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!