Annons på Google


Många som kontaktar oss på Xternmedia vet inte skillnaden mellan exempelvis en annons på Google och sökmotoroptimering. Det är inte lätt för er kunder att veta då man kanske tar lite för givet att det är samma sak. Som tur är så har vi stenkoll på allt detta och de bästa certifierade experterna som kan google på sina fem fingrar. Vi tänker hållbart och långsiktiga relationer med våra kunder, därför genomförs noggranna analyser av ert nuläge samt en strategisk plan för hur ni ska få bästa effekt av er annons på Google samt även er sökmotoroptimering. Här brukar det finnas massor vi kan göra för att påverka ert resultat av få mer trafik till er hemsida och relevant träffsäkerhet för just er.

 

På webben


När ni syns på webben genom en annons på Google så kan vi styra så att ni kan rikta er annons till exempelvis en särskild åldersgrupp. Det är även så att ni endast blir debiterade när någon klickar sig in på er annons. Här kan ni ha full kontroll då vi har full koll på hur annonseringen på Google fungerar och det är enkelt att mäta resultatet.

Annons på Google

Annons på google, när ni vill nå ut på ett optimalt sätt

För vår del behöver vi få en tydlighet hur det ser ut för er hemsida och trafik i nuläget.

Då kan man utföra en sökordsanalys för att finna relevanta sökord för just er verksamhet. Sedan kan gå vidare med att skapa en annons på Google så att ni får fram ert budskap på bästa sätt. Syftet med att kombinera sökmotoroptimering med annons på Google är att effektivisera er ranking på webben så optomalt som det bara går. Vi lovar, ni kommer att synas! Träffa oss gärna för ett möte där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa er samt visa er statiskt och referenser på tydliga resultat när det avser till exempel annons på Google. Detta förklarar vi på ett sätt som gör det kristallklart för er varför ni ska anlita just oss för ert uppdrag!

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?

SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm


Kontakta oss redan idag!