Adresserad direktmarknadsföring


Undrar du vad adresserad direktmarknadsföring är för något och hur det fungerar?


Till att börja med så är det ett oerhört bra sätt att nå ut till potentiella kunder för ditt företag. Oavsett om du säljer produkter eller tjänster så är adresserad direktmarknadsföring något som ofta ger omedelbart resultat. Målet med all typ av marknadsföring och reklam är givetvis att få ett så stort kundunderlag som möjligt.

I dagens samhälle


Idag är det viktigare än någonsin att folkmassan ser just dig, annars hamnar du efter och det är inte bra för omsättning. Påverkas omsättningen så påverkar det eventuella anställda och man hamnar i en ond spiral. Med adresserad direktmarknadsföring undviker man inte bara den faran, man följer med i utvecklingen och ser till att hålla sig i framkant och har möjligheten att utveckla sin verksamhet. Fortsätter du att läsa kan du se vilka skillnader är när det gäller denna typ av marknadsföring.

Adresserad direktmarknadsföring

Adresserad direktmarknadsföring gör skillnad


För att nå ut med sin marknadsföring finns det idag en rad olika kanaler man kan använda sig av. Att använda sig av adresserad direktmarknadsföring är bara ett sätt. Ofta använder man sig av sociala medier, webbproduktioner, filmer etc och det ena behöver såklart inte utesluta det andra. När det dock gäller adresserad direktmarknadsföring så brukar man skilja på två olika typer av utdelning. Dels pratar man om ORD vilket innebär att man utgår från ett geografiskt område, vilket kan vara alltifrån hela landet ändå ner till gatunivå. Vill man nå specifika målgrupper, exempelvis kön och ålder, så blir adresserad direktmarknadsföring mer exakt. Har du en produkt som till exempel har med båtar att göra så vänder man sig helt enkelt till båtägare osv.

Oavsett vilken typ av reklam man tänker sig så är det ofta eller alltid bra för företaget. Vill du veta mer om hur du bör tänka så är du varmt välkommen att vända dig till Xternmedia så berättar vi gärna mer.

reco.se  kan du läsa recensioner om oss som ett resultat av ett gott samarbete.

Vilka tjänster behöver du hjälp med?


SEO & SEM

Sökoptimering & Google Ads är ett verktyg för nykundsbearbetning.
Syftet med en effektiv sökoptimering är att öka antalet inkommande förfrågningar. Vi har effektiva smarta lösningar som ofta ger dig som kund en bra avkastning på din investering hos oss.

Läs mer!

Sociala Medier

Förfrågningarna från våra kunder avseende Sociala Medier ökar konstant. Vissa vill att vi administrerar deras konto med inlägg och bilder, andra behöver hjälp med rena annonsköp.

Läs mer!

webbproduktion

Vill du ha en ny snygg och professionell hemsida eller webbutik?
Vi bygger hemsidor och webbshoppar till ert företag, utifrån era behov & önskemål speglar vi er. Vi arbetar tillsammans fram design & struktur som som får er att lyckas på webben. Fast pris!

Läs mer!

Landningsidor

En landningssida är en sida där besökaren hamnar efter vanligtvis att de har klickat på en länk, en uppmaning eller en sk. call-to-action. Till skillnad från en webbplats har en landningssida en enda uppgift. Den ska samla in leads (potentiella kunder).

Läs mer!
Filmproduktion

Oavsett om det handlar om en reklamfilm, material till din hemsida eller en kortfilm till din Kick-off så har vi kompetensen och verktygen för en proffsig produktion.

Läs mer!

Guide & Artiklar

Att guida din framtida kund är ett viktigt pr-arbete. Det fyller varumärket med innehåll, stärker kommunikationen samt att ni bygger en känsla av “Top of mind”

Läs mer!

Direktreklam

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord och Citymail som är våra distributörer. Antingen så skickar man Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Läs mer!

Trycksaker

Här hjälper vi våra kunder med allt från profilkläder, visitkort, annonsproduktion, stripning av bilar, kataloger och broschyrer.
Allt papper miljögodkänt och kommer från FSC-certifierade leverantörer.
Läs mer!
Image
Verksamma i hela Sverige - Säte i Stockholm

Instagram

Kontakta oss redan idag!